- Университет
- Басқарма
- БАСҚАРМА ТӨРАҒАСЫ-РЕКТОР
- Ғылыми кеңес
- Басқарма Төрағасы-Ректордың көмекшісі
- Ректордың қоғамдық жұмыс жөніндегі кеңесшісі
- Әкімшілік - құқықтық мәселелер бойынша ректордың кеңесшісі
- Ректордың жастар ісі жөніндегі кеңесшісі
- Адами ресурстарды басқару басқармасы
- Құжаттармен қамтамасыз ету және архив бөлімі
- Экономика және қаржы департаменті
- Шаруашылық жұмыстар жөніндегі департамент
- Киберқауіпсіздік офицері
- АКАДЕМИЯЛЫҚ МӘСЕЛЕЛЕР БОЙЫНША БАСҚАРМА МҮШЕСІ - ПРОРЕКТОР
- БАСҚАРМА МҮШЕСІ-ҒЫЛЫМИ ЖҰМЫСТАР ЖӘНЕ ХАЛЫҚАРАЛЫҚ БАЙЛАНЫСТАР ЖӨНІНДЕГІ ПРОРЕКТОР
- Ғылым департаменті
- Ғылыми зерттеулерді үйлестіру бөлімі
- Коммерцияландыру бөлімі
- «Aрхеология және этнография» ғылыми орталығы
- «Қорқыттану» ғылыми орталығы
- «Шоқайтану» ғылыми орталығы
- «Физика-химиялық талдау әдістері» инженерлік бейіндегі зертханасы
- Т.Д.Қуанышбаев атындағы химия-биологиялық зерттеулер ғылыми-білім беру орталығы
- Ботаникалық бақ және жылыжай шаруашылығы
- Бас редактор
- Халықаралық байланыстар бөлімі
- Ғылыми кітапхана
- Ғылым департаменті
- БАСҚАРМА МҮШЕСІ - ӘЛЕУМЕТТІК ЖӘНЕ ТӘРБИЕ ЖҰМЫСТАРЫ ЖӨНІНДЕГІ ПРОРЕКТОР
- Әлеуметтік және тәрбие жұмыстары басқармасы
- Рекрутинг бөлімі және мансап орталығы
- Жұмыс берушілер кеңесі
- 2024-2025 оқу жылына арналған магистратура бойынша кәсіби бағдар беру жол картасы
- Шетелдік студенттер санын көбейту мақсатында атқарылатын жұмыстар бойынша 2024-2025 оқу жылына арналған жұмыс жоспары
- Жасанды интеллект институтының кәсіби бағдар беру жұмыстары бойынша 2024-2025 оқу жылына жылдық жұмыс жоспары
- Түйіндеменің үлгісі
- «Upgrade» алаңы
- Mедиа орталығы
- Психологиялық қолдау орталығы
- Медициналық орталық
- «Қазақстан халқы Ассамблеясы» орталығы
- Cтуденттер сарайы
- Мұражай
- «Сейхун» спорттық-сауықтыру кешені
- Студенттік омбудсмен
- Ардагерлер кеңесі
- «Кorkyt ata endowment» корпоративтік қоры
- Түлектер қауымдастығы
- БАСҚАРМА МҮШЕСІ - СТРАТЕГИЯЛЫҚ ДАМУ ЖӘНЕ IT ЖӨНІНДЕГІ ПРОРЕКТОР
- БАСҚАРМА ТӨРАҒАСЫ-РЕКТОР
- Университет миссиясы
- Даму стратегиясы
- Корпоративтік басқару
- Аккредиттеу
- Рейтингтердегі позициялар
- Ішкі құжаттар тізілімі
- Түлектерге
- Құрылымы
- Ректор блогы
- Материалдық-техникалық база
- Кадрлық резерв
- Cапаны қамтамасыз ету саласындағы саясаты
- Басқарма
- Білім беру
- Ғылым
- Студентке
- Халықаралық байланыс
- Медиа
6В07260 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
Институт | Инженері-технологиялық институты |
Кафедра | Аграрлық технологиялар |
Білім беру бағдарламаларының тобы |
В072 - Өндірістік және өңдеу салалары |
Атауы | 6В07260 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы |
Аккредитация | Сертификат |
Білім беру бағдарламасының түрі | Қолданыстағы |
Білім беру бағдарламасының мақсаты | «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» жаңартылған білім беру бағдарламасы бойынша «Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы» мен «Нан, макарон және кондитер бұйымдарының технологиясы» білім алу траекториялары арқылы азық–түлік өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін жүзеге асыруға қабілетті, атап айтқанда нан-тоқаш, макарон және ұннан жасалған кондитерлік өнімдерді, сүт және сүт өнімдері мен қоғамдық тамақтану өнімдерін дайындау процесін ұйымдастыра алатын, жартылай фабрикаттарды дайындау және дайындау процесін ұйымдастыра алатын, нормативтік талаптарға сәйкес есепке алу – есеп беру құжаттамасын жүргізе алатын, есептеудің әртүрлі нысандарын пайдалана отырып, тұтынушымен есеп айырыса алатын, қызмет көрсету процесінде құрал-саймандарды, салмақ өлшеу және сауда-технологиялық жабдықтарды пайдалана алатын, азық-түлік өнімдерін өндіру өндірістері мен қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының технологиялық жабдықтарында жұмыс істей алатын, құзыретті, мемлекеттік және халықаралық талаптарға сай бәсекелестікке бейімделген, жоғары білікті бас технолог мамандарын дайындау әрі қосымша білім беру minor бағдарламасы арқылы құзыреттілікке ие, біліктілігі жоғары, бәсекеге қабілетті қоғамдық тамақтану өнімдерінің технологы мамандарын дайындау. |
Білім деңгей | Бакалавриат (Жоғары білім) |
Қызметтер тізбесі | - Бас технолог; - Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорнының директоры (меңгерушісі); - Кәсіптік-техникалық колледжінің оқытушысы; - Жобалау ұйымының қызметкері; - Ғылыми-зерттеу мекемесінің қызметкері; - Ғылыми-зерттеу мекемелері зертханасының меңгерушісі. |
Кәсіби қызмет объектісі | Азық-түлік өнімдерін өндіретін кәсіпорындар, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындары, ғылыми-зерттеу мекемелері, жобалау ұйымдары, кәсіптік колледждер. |
Білім беру бағдарламасының ерекшелігі | Академиялық алмасу бағдарламасы, қосымша білім беру бағдарламасын меңгеру мүмкіндігі (минор). |
Оқу түрі | Күндізгі |
Оқыту формасы | Оқу мерзімі оқудың барлық кезеңіне 240 академиялық кредиттің және оқу жылына 60 академиялық кредиттің игеру мерзімімен анықталады. Тиісінше, оқу мерзімі 4 жылды құрайды. Оқу жылында студенттің академиялық кредиттердің неғұрлым аз немесе көп мөлшерін игеруіне рұқсат етіледі, ал оқу мерзімі көбейеді немесе қысқарады. Жоғары білімі бар немесе техникалық және кәсіптік немесе орта білімнен кейінгі білімі бар тұлғалар үшін оқу мерзімі, студенттің алғышарттарын ескере отырып (дипломға қосымша) транскрипт негізінде анықталады. Бұл жағдайда кредиттер беріледі және бұрын игерілген пәндер олардың көлемі мен білім беру бағдарламасының сабақтастығы жеткілікті болған жағдайда жүзеге асырылады. |
Оқыту тілі | Қазақ |
Кредит көлемі/сағат | 240/7200 |
Білім алушыға қойылатын талаптар | Жоғары білім жоғары арнайы білім жалпы орта білім беру |
Түлек моделі | Жүктеу |
2023-2027 жылдарға арналған білім беру бағдарламасын дамыту жоспары | Жүктеу |
Бағдарлама менеджері | Ералиева Сауле Жанабергеновна |
Қолжетімді қызметтер
PLATONUS
platonus.kz
E-univer
https://e-univer.korkyt.kz/
Call center
+7-7242-558877
МООK
МООK (Жаппай ашық онлайн сабақ)
МегаПРО электронды кітапхана
library.korkyt.kz
Erasmus
erasmus
Сабақ кестесі
толығырақ...
Ғылыми кітапхана
толығырақ...